GRILOVACÍ KAMEŇ - E SHOP

 
 
 
 

Lávový kameň

Lávový kameň slúži k zdravému a nezávadnému grilovaniu mäsa, rýb, zeleniny, pečeniu placiek, palaciniek prípadne aj pizze. Používať ho môžete skoro všade, na priamom ohni, v krbe, na elektrických a plynových griloch, v kuchyni na šporáku alebo v trúbe.

Výborná chuť prírodných pokrmov

Vďaka tomu, že mäso a iné pokrmy neprichádzajú do styku s plameňmi, jedlá si zachovávajú všetky prírodné látky, ako vitamíny, a preto je pre grilovací kameň charakteristická výborná chuť jedál. Na kameň sa štetcom nanáša len malá vrstva oleja (doporučujeme olivový olej, takže jedlá sú omnoho zdravšie.

Nahriatie a udržovanie tepla.

Základnou vlastnosťou lávového kameňa, vyrábaného z vulkanických vyvrelín z oblasti Talianska, je jeho schopnosť rýchleho zahriatia a udržania tepla. Jedlá tak môžete servírovať počas dlhšej doby a budú stále teplé.



Kam ďalej: